I Love You Forever!

Loveshoots - Een romantische fotoshoot voor jou en je partner

Willen jullie voorafgaand aan jullie trouwdag alvast aan de camera wennen en nader kennis met mij maken als bruidsfotograaf?

Een mooie romantische foto voor op jullie huwelijksaankondiging? Dat kan! Een Love Shoot is hiervoor een super leuke en ontspannen oplossing!

We gaan gezellig samen naar bijvoorbeeld het bos, de duinen of het strand of een andere romantische locatie naar keuze, en maken gedurende circa anderhalf uur prachtige foto's van jullie samen. Tijdens de loveshoot hebben we de vrijheid om in een ongedwongen sfeer prachtige foto's te maken. Na afloop krijgen jullie de foto's via wetransfer thuisgestuurd waaruit jullie zelf een selectie mogen maken van 10 foto's !

De kosten voor een Love Shoot!

€ 175,-, inclusief nabewerking van 10 foto's naar keuze en 1 afdruk ter waarde van €10,- Alle foto's worden nabewerkt in photoshop en geleverd in een hoge resolutie geschikt voor drukwerk!

Mochten je nog vragen hebben of een afspraak willen maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.©2018 Christine Vesters Fotografie / Fotografie met passie, alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin