Bruidsreportage & Albums.

   • Een bruidsreportage is voor de meeste aanstaande bruidsparen een zeer kostbare aangelegenheid. Het aantal fotografen die zich aanbieden op het internet voor bruidsfotografie is enorm groot. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer en is het moeilijk om een keuze te maken. Wie is nu de juiste fotograaf om voor jullie de mooiste dag van jullie leven te laten fotograferen? Is het de duurste of de goedkopere fotograaf? Een fotograaf met een vakopleiding fotografie of een amateur fotograaf?

   • Eigenlijk is de keuze niet zo moeilijk te maken!  Ga voor een professionele fotograaf die kennis heeft van zaken!. Deze fotograaf weet om te gaan met moeilijke lichtsituaties, maakt mooie composities, gebruikt professionele full-frame apparatuur, en maakt gebruik van meerdere camera's en speciale lichtgevoelige lenzen. Ook de nabewerking van de foto's is daar in goede handen.  

   • Als professioneel fotograaf met een gedegen vakopleiding fotografie, veel gevoel voor humor, geduld, en perfectie, wil ik graag alle aanstaande bruidsparen de gelegenheid bieden om te kiezen voor een betaalbare professionele bruidsreportage ! Een unieke reportage van hoog niveau!
  • Wat zijn de kosten voor deze betaalbare trouwreportage?
  •   6 uur fotografie voor de scherpste prijs ooit: € 450,-
  • Inclusief: 25 digitale bewerkte fotobestanden. Hoge resolutie 300ppi geschikt voor drukwerk.
  • BTW en reiskosten binnen een straal van 25 km vanuit Waalwijk zijn inbegrepen. Voor andere afstanden reken ik € 0,30 per km.

  • Natuurlijk is het mogelijk dat ik wat langer blijf! Dat doe ik graag in overleg! De kosten per extra uur fotografie: € 75,- met daarbij inbegrepen 5 extra bewerkte digitale fotobestanden.
  • Alle overige fotobestanden zijn per stuk te bestellen voor: € 3,50
  • Uiteraard worden deze eerst vakkundig nabewerkt en in een hoge resolutie.

Mochten er nog vragen zijn? Dan kunnen jullie natuurlijk altijd contact met mij opnemen via het contactformulier! Direct een afspraak maken? Dan graag even bellen!Trouwalbum

De mooiste foto's van jullie trouwdag in een prachtig gebonden album! Afhankelijk van het aantal uren fotografie en jullie keuze van het album, worden er dubbele pagina's opgemaakt in photoshop. Als deze ontwerpen klaar zijn krijgen jullie deze via wetransfer toegestuurd om ze te bekijken en een keuze te maken welke jullie graag geplaatst zien in het album. Daarna worden de pagina's pas definitief in het album digitaal opgemaakt en verzonden naar een hoog gekwalificeerde drukker voor het laten drukken van een uniek album van jullie huwelijksdag.

Er zijn opties voor verschillende soorten albums in verschillende prijsklasse! De kwaliteit is van alle onderstaande albums van een perfecte kwaliteit!

Fotoboek 'Premium'

Boek van 25x25cm (€295,-), 30x30cm (€395,-), of 35x35cm (€495,-)

* Met 40 pagina's.
* Zware kwaliteit, de foto's worden op echt fotopapier gedrukt, en de pagina's zijn circa         1mm dik.
* Er is gebruik gemaakt van de zogenaamde layflat techniek, waardoor een foto op twee       pagina's kan doorlopen zonder storende onderbreking
* Kunstlederen of linnen kaft in vele kleuren met diverse opties voor het combineren van       kunstleer en foto in de kaft, of een volledig onbedrukte kunstlederen of linnen kaft. Het       design wordt in overleg met jullie ontworpen.
* Extra pagina's mogelijk, €8,- per spread van 2 pagina's, tot een maximum van 100               pagina's in het boek.

Fotoboek 'Supreme'

Boek van 25x25cm (€595,-), of 30x30cm (€695,-)
* Met 40 pagina's.
* Zware kwaliteit, de foto's worden op echt fotopapier gedrukt, en vervolgens op kunststof   verlijmd.
* Er is gebruik gemaakt van de zogenaamde layflat techniek, waardoor een foto op twee       pagina's kan doorlopen zonder storende onderbreking.
* Inclusief prachtige beschermhoes, waardoor jullie boek langer mooi blijft en veilig               meegenomen kan worden om aan iedereen te laten zien!
* Echt lederen kaft, bedrukt met jullie namen en eventueel de datum van jullie bruiloft,           verkrijgbaar in verschillende kleuren.
* Extra pagina's mogelijk, €10,- per spread van 2 pagina's, tot een maximum van 80               pagina's in het boek.

KLEINE FOTOBOEKEN

Nu ook ouderboekjes in het assortiment! Kleine kopieën van jullie eigen album, het ideale geschenk voor jullie (groot)ouders of getuigen. Uiteraard zijn deze fotoboeken ook enorm geschikt voor bijvoorbeeld loveshoots!

15x15cm met 40 pagina's €125,-

20x20cm met 40 pagina's €175,-

Extra pagina's mogelijk, €5,- per spread van 2 pagina's, tot een maximum van 80 pagina's

Het is een voorrecht om als bruidsfotograaf getuigen te mogen zijn van jullie liefde en deze bijzondere dag te mogen vastleggen in een uniek document"

Hartelijke groeten,

Christine

©2018 Christine Vesters Fotografie / Fotografie met passie, alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin